Romsdalsbanken, iMIDTA! nr.1 2019
31 Arealet kafedriften nå har, er det dobbelte av hva de hadde tidligere. I tillegg er plasseringen solrik og der- med godt egnet til å sitte ute. Frank Harsvik er daglig leder, og eier bedriften sammen med sitt søskenbarn Helge Lysgård. De overtok for en del år siden etter sin onkel Odd Lysgård. Bakeriproduksjonen foregår fortsatt ute i Bud, og i tillegg til konditoriet i Elnesvågen, har de konditori på Eide. Frank forteller at har utvidet menyen, så lekre lunsjretter fyller nå disken i de nye lokalene. Torsdag 25. april var det duket for nyåpning, og det ble servert nydelig marsipankake og kaffe til gjestene. Som Bud Bakeri sin bankforbindelse, var vi kort tid etter åpningen 25. april på besøk for å overrekke blomster. Da var lokalene allerede fulle av gjester. Dette lover bra for fortsettelsen, og vi er sikre på at denne etableringen vil være positiv for hele sentrum av Elnesvågen. Lykke til videre! I 34 år har Konditoriet leid lokaler i 1. etg i Romsdals- bankens bygg i Torget 14. Nå hadde banken selv behov for dette arealet, og konditori- et måtte tenke i nye baner. Fræna Blomster hadde nett- opp flyttet til nye lokaler på torget, og dermed sto disse tomme lokalene egentlig bare og ventet på at konditoriet skulle flytte inn. Tekst og foto: Anita Pedersen Bud Bakeri Konditori AS – nye lokaler «midt i smørøyet» Romsdalsbanken, Elnesvågen 29. november 2018 Birgitte og Rune fra vår BM avdeling overrakte daglig leder Frank en blomsteroppsats. Konditoriet var fult av gjester allerede ved åpningen torsdag 25. april.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkwNzA=