Markedsendringer i en turbulent geopolitisk periode.
Kan uro i utlandet gi økt fokus på det norske markedet?
Fra råstoffleverandør til kategoriutvikler. Slik jobber Lerøy & NG
sammen for å lykkes med sjømat.
v/Vidar Olsen, Kategorisjef, Norgesgruppen og Ivar Wulf, Direktør
forretningsutvikling, Hallvard Lerøy AS
Hvordan påvirkes 1.håndsomsetningen i slike tider?
v/Trygve Myrvang, direktør, Norges Råfisklag
Markedsrisiko og betydningen av markedsadgang, med fokus på
Pelagisk, etter bortfall av det russiske markedet.
v/Inger Marie Sperre, styreleder i Sjømat Norge
Oppsummering v/møteleder
Jan-Erik Larsen
Beinstrekk med guidet tur til utsiktspunktet Bautaen på
innlandet (64 moh)
v/innlandsentusiast Tor Olsen for den som
skulle ønske det. Dødeladen cafe tilbyr middag til konferanseprise for
den som ønsker å spise før hjemreise.
14.30
15.45
15.50